– Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada –

Poštovani sudionici projekta Biciklom u školu, Dan sporta bio je prigoda za dodjelu nagrada najuspješnijim učenicima projekta u kojem je ove godine sudjelovalo 40 učenika. Nagradili smo učenike koji su osvojili prvih deset mjesta.
Prvo mjesto i glavnu nagradu – sportski bicikl vrijedan 500 eura, zaslužio je Karlo Majsen, učenik 1. KŠ razreda, koji je u školu biciklom došao čak 108 puta. Drugo mjesto pripada Tomi Balentu iz 3. B razreda s 98 dolazaka biciklom u školu, a treće Heleni Damjanović iz 4. KŠ s 93 dolaska. Oboje su dobili vrlo vrijednu nagradu – tenisice po izboru.
Simboličnim nagradama – svjetlo za bicikl, kaciga za bicikl, bidoni za vodu i nosači za bidone, lokot za bicikl, rukavice….nagrađeni su učenici Sara Pokrivač iz 3.KŠ razreda za osvojeno 10. mjesto sa 58 dolazaka
biciklom u školu, Lovro Pergar iz 4.A razreda za osvojeno 9. mjesto sa 60 dolazaka biciklom u školu, Matija Mikulić iz 1.KŠ razreda osvojio je 8. mjesto sa 63 dolazaka biciklom u školu, 6. mjesto dijele Luka Šafarić iz 1.B razreda i Mark Šoltić iz 3.A razreda sa 71 dolaskom biciklom u školu. Melani Mesarić iz 4.A razreda, naša prošlogodišnja pobjednica osvojila je 5. mjesto sa 84 dolazaka biciklom u školu  Jakov Gregur, učenik 3.HT razreda osvojio je 4. mjesto sa 85 dolazaka biciklom u školu

Sponzor nagrada i ove je godine Međimurska županija i Kosport – Kolar bicikli.
Grad Čakovec donirao nam je servisni stalak za bicikle koji je postavljen ispod nadstrešnice za bicikle pred školom.
Čestitam svim dobitnicima i sudionicima projekta Biciklom u školu, a sve ostale pozivam da se sljedeće školske godine u što većem broju uključite u ovaj projekt.

Voditeljica projekta: Gordana Dajč, prof.