ŽUPANIJSKO NATJECANJE U STOLNOM TENISU – mladići i djevojke

Graditeljska škola Čakovec, 14.12.2019.,   bila je domaćin Županijskog natjecanja u stolnom tenisu za mladiće i djevojke. Natjecalo se 6 srednjih škola, a prvo mjesto u konkurenciji mladića osvojili su učenici naše škole. Lajtman Filip, Godina Filip, Baša Dino i Horvat Mateo u finalnom su susretu pobijedili  učenike Gospodarske škole rezultatom 3:1. Ovom pobjedom naši dečki plasirali su se na  Državno natjecanje školskih sportskih društava Republike Hrvatske koje će se održati u Poreču od 23. – 25.03. 2019. godine.

Horvat Dajana, Siladi Gabriela, Valkaj Nikolina i Polanec Ema su u susretu za treće mjesto bile bolje od Graditeljske škole rezultatom 3:2. Voditelj ekipa bio je Nebojša Buvač, prof.

Čestitke natjecateljima i puno uspjeha na Državnom natjecanju u Poreču!!!

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U FUTSALU – mladići i djevojke

Županijsko natjecanje u futsalu(mali nogomet) za djevojke održano je u Graditeljskoj školi Čakovec 8. veljače 2019. godine. Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe. Naše su djevojke u prvoj utakmici odigrale bez pobjednika sa ekipom Gimnazije J.Slavenskog iz Čakovca. Rezultat je bio 1:1. U svom drugom susretu pobijedili smo Srednju školu Čakovec rezultatom 2:0, te sretno, s najboljim omjerom golova zauzeli prvo mjesto u skupini  i osigurali finale. U finalnoj utakmici naše cure su pod vodstvom prof. Tihomira Blažeke u svim elementima igre nadigrale učenice Graditeljske škole rezultatom 3:0.

Osvajanjem prvom mjesta osiguran je plasman na Državno prvenstvo koje će se održati u Poreču od 31.04. – 2.05.2019.. Ovaj uspjeh ostvarile su Dragović Sara, Vlašić Simona, Branović Isabella, Đuran Martina, Blagus Lana, Pahek Rika, Bedić Jana i Gašparić Ana-Marija.

Nakon odigranih kvalifikacijskih  utakmica u dvije skupine,  mladići naše škole plasirali su se na finalni turnir u futsalu koji je održan u Graditeljskoj školi 26.2.2019. god. Tamo su u polufinalnom susretu pod vodstvom prof. Tihomira Blažeke vrlo pametnom  i taktički osmišljenom igrom nadigrali učenike Gimnazije J. Slavenskog iz Čakovca rezultatom 2:0. Nažalost, u finalnom susretu ponestalo im je sportske sreće te su poraženi od učenika Tehničke škole rezultatom 1:3. Za našu ekipu nastupali su Lesjak Borna, Kirić Patrik, Laptoš Luka, Novak Matija, Mišić Matija, Mezga Luka, Rukljač Fran, Mezga Karlo, Premuš Roberto i Skitarelić Damir.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U KOŠARCI  – mladići i djevojke

U dvorani Ekonomske i trgovačke škole održano je Županijsko prvenstvo u košarci za djevojke (14.veljače 2019.) i mladiće (19. veljače 2019.).

Naše obje ekipe pod vodstvom prof. Tihomira Blažeke,  nisu imale protivnike koji bi im mogli ugroziti osvajanje prvog mjesta i nova dva plasmana na Državno natjecanje u Poreč. Tako su naše djevojke u prvom susretu lako savladale Gimnaziju J. Slavenskog iz Čakovca rezultatom 20:7 te u drugom ekipu Srednje škole Čakovec 36:22.  Za školu su nastupale Zdolec Simona, Podvezanec Tatjana, Štrukelj Viktorija, Car Antonia, Toplek Karmen, Rušnjak Alma, Valkaj Nikolina, Goričanec Dokleja Nika, Antonović Tea, Bedić Jana i Blagus Lana.

Mladići su u grupnoj fazi nadjačali ekipu Tehničke škole Čakovec rezultatom 29:20,  a u finalnom susretu bili su uvjerljivi protiv Srednje škole Čakovec rezultatom 33:18. Boje naše škole branili su Jelinić Nikša, Kranjčec Mislav, Lisjak Josip, Pomor Tibor, Kraljić Sven, Škoda Luka, Totić Vito, Cmrečki Martin, Solar Mihael, Jambrečić Denis, Kocijan Fran i Tarandek Luka.

Našim ekipama i njihovom voditelju prof. Tihomiru Blažeki želimo puno uspjeha na Državnom prvenstvu u Poreču od 8.5. – 10.5. 2019.godine.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U ODBOJCI – mladići i djevojke

Naša škola bila je domaćin Županijskog natjecanja u odbojci za mladiće i djevojke. Naša muška ekipa je 25. veljače 2019. god. pod vodstvom prof.Blažeke  osvojila nezahvalno 4.mjesto. Poraženi su u oba susreta i to od Gimnazije J. Slavenskog Čakovec 2:0 te istim rezultatom od ekipe Tehničke škole. Čestitke dečkima na borbenosti i zalaganju! Igrali su: Rukljač Fran, Kranjčec Mislav, Lisjak Josip, Totić Vito, Jelinić Nikša, Horvat Mateo, Kirić Patrik, Mezga Luka, Laptoš Luka, Šprajc Abel i  Godina Jurica.

Djevojke su igrale 1. ožujka 2019., te su u prepunoj dvorani naše škole, uz glasno navijanje s tribina osvojile zasluženo 1. mjesto i nastup na Državnom prvenstvu u Poreču od 27.3 – 29.3.2019. god.. U prvoj utakmici ekipa Srednje škole Prelog pobijeđena je rezultatom 2:0 u setovima. U finalnom susretu punom preokreta, lijepih poena te fer i sportskog navijanja naše su učenice pobijedile djevojke iz Gimnazije J. Slavenskog rezultatom 2:0. Pod vodstvom prof. Nebojše Buvača za našu školi nastupale su: Frančić Ema, Đuranić Anja, Peršak Leda, Mošmondor Nina, David Klara, Kosir Elena, Goričanec Valentina, Barlović Viktorija, Hajdarović Lana, Stanković Elena i Jarni Dora.

Još jednom svim ekipama i njihovim voditeljima koje su se plasirale na Državno prvenstvo u Poreč želimo puno sportskog uspjeha!!!!