UPUTE O PRVOME DANU NASTAVE

Nastava za učenike Ekonomske i trgovačke škole Čakovec počinje 7. rujna 2020.

Za sve učenike 1. i 2. razreda, osim učenika 2.AD razreda, nastava počinje u 7.20 sati i
traje do 8.40 sati.

Učenici 1. razreda okupljaju se ispred glavnog ulaza u Ekonomsku i trgovačku školu Čakovec, gdje će im se obratiti ravnateljica. Nakon uvodnog pozdrava ravnateljice, učenici ulaze u školu u pratnji razrednika.

Učenici 2. razreda, osim učenika 2.AD razreda, okupljaju se ispred stražnjeg ulaza u školu (kod parkirališta) i ulaze u školu u pratnji razrednika.

Za sve učenike 3. i 4. razreda, kao i za učenike 2.AD razreda, nastava počinje u 10.00 sati i traje do 11.20 sati.

Učenici 3. razreda okupljaju se ispred glavnog ulaza u Ekonomsku i trgovačku školu Čakovec i ulaze u školu u pratnji razrednika.

Učenici 4. razreda, kao i učenici 2.AD razreda, okupljaju se ispred stražnjeg ulaza u školu (kod parkirališta) i ulaze u školu u pratnji razrednika.

Učenici u školi dobivaju 2 zaštitne maske, stoga je svaki učenik dužan prvi dan nastave ponijeti jednu zaštitnu masku od kuće.

Prvi dan nastave učenici imaju 2 školska sata Sata razrednog odjela, na kojem će ih razrednici upoznati s epidemiološkim mjerama koje se provode u prostorima Škole.
U skladu s epidemiološkim preporukama, izbjegava se premještanje učenika u druge učionice te je izrađen raspored učionica i razrednih odjela smještenih u njime, koji se nalazi u priloženoj tablici.

Raspored razreda po učionicama

Protokol o organizaciji rada

Popis učenika 1.a i 1.b razred