Što sve učenicima nudi čakovečka Ekonomska i trgovačka škola, doznali su mnogobrojni osmaši na Sajmu strukovnih vještina u Čakovcu koji je protekloga petka u dvorani Graditeljske škole organizirala Hrvatska obrtnička komora zajedno s partnerima – srednjim strukovnim školama iz Međimurske županije. Na StrukoViziji se ETŠ predstavio na dvama štandovima – na jednome svoje stručne obrazovne programe, a na drugome kako se u našoj školi uče strani jezici, kako sudjelujemo u međunarodnim projektima, stručnoj praksi u inozemstvu…

Koje su to posebnosti stoljetne škole, dočarale su i Učenička zadruga Terra Economica koju vodi profesorica Željka Kadi, Vježbenička tvrtka Parfemella d.o.o. koju su predstavili učenici 4. A razreda pod vodstvom profesorice Andrijane Vršić, Vježbenička tvrtka VIVA LA JUICE d.o.o. učenika 4. KŠ razreda pod vodstvom profesorice Elene David. Posebna je atrakcija bio Escape Room “Bježimo u ETŠ!” koji su pripremili profesori Denis Jalušić i Željka Kadi. Najvještijim su se vodičima na sajmu za učenike osnovnih škola pokazali učenici našeg 4. razreda hotelijersko-turističkih tehničara.

Kao i uvijek uoči kraja i skorog početka, svake školske godine Ekonomska i trgovačka škola poziva sve osmaše da je posjete na njezinoj sunčanoj strani: Danu otvorenih vrata 18. svibnja, i uvjere se zašto je ETŠ baš za njih – najbolji izbor nastavka školovanja!