Učenici 3. AD i polaznici fakultativne nastave Medijske kulture s profesoricama Mihaelom Vuk i Gordanom Lovrečić posjetili su redakciju internetskog portala e-medjimurje.hr. O tome kako funkcionira i posluje taj lokalni medij, govorile su im ekonomistica Ksenija Novak, direktorica tvrtke IN-Promocija u čijem sklopu djeluju portali e-medjimurje.hr i Varaždinski.hr, urednica e-Medjimurja i dugogodišnja novinarka Marijana Horvat te voditeljica marketinga Nevenka Šardi.
Učenici su tako iz prve ruke doznali kako nastaje internetski medijski sadržaj, kako privlači publiku i kakav je novinarski posao, ali i kako izgleda administrativni dio poslovanja te s kojim se izazovima susreću u financiranju od oglašavanja. Domaćini su strpljivo i podrobno odgovarali na njihova mnogobrojna pitanja. Pozvali su učenike i školu na nastavak suradnje, a profesorice su im zahvalile što redovito i rado objavljuju novosti iz ETŠ-a u Školskome kutku svojeg portala.
Tijekom posjeta redakciji jednoga od najstarijih internetskih medija u Međimurskoj županiji navratile su i donedavne učenice ETŠ-a Leda Peršak i Anja Đuranić koja, eto, i studira novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.