Dvadeset i jedan učenik škole uključen u projekt dočekali su 14. ožujka dvadeset i dvoje učenika i dva profesora škole Ogec Teilhard de Chardin iz grada Saint Maur des Fossés kraj Pariza. Cilj projekta je razvijanje međukulturnih i profesionalnih kompetencija učenika te usvajanja znanja vezanih uz područje društveno odgovornog poslovanja tvrtki.

Koordinatorica projekta mr. Dunja Siročić i  profesorica Tatjana Frančić Mikulić  uz pomoć profesorice Tanje Skoliber i  profesora Josipa Posavca organizirali su niz edukativnih i kulturoloških aktivnosti za učenike. U tome su im pomogle tvrtke Tehnix, Euro-Unit i Socijalna zadruga Humana Nova koje su odvojile vrijeme za edukaciju  i posjet učenika. O svemu je snimljen i video materijal koji će biti objavljen kao jedan od produkata projekta.

Radni sastanak završio je 18. ožujka, a projekt se nastavlja u svibnju kada je planiran radni posjet školi u Francuskoj,  gdje bi se trebali pridružiti i učenici škole Instituto Tecnico Statale per il Turismo iz Riminija u Italiji.