Profesorice Iva Novak, Tanja Skoliber i Dunja Siročić nagrađene su nacionalnom oznakom kvalitete za pojedinačni projektni rad. Oznaku kvalitete eTwinning dodjeljuje Nacionalna organizacija za potporu pojedine države, a pruža konkretnu evaluaciju temeljenu na zajedničkome pedagoškom okviru te priliku da se rad i poboljša.

Profesorica Iva Novak to je priznanje dobila za projekt „E Food“ u kojem je prošle školske godine sudjelovalo 17 učenika iz sadašnjih razreda 2. HT1 i HT2 te 3. KŠ. Profesorica Tanja Skoliber prošle je školske godine, pak, vodila nagrađeni projekt „Seize the Moment“ u kojem su sudjelovala 22 učenika sadašnjega 4. HT razreda. Za isti je projekt nagrađena i profesorica Dunja Siročić – sudjelovao je 21 učenik iz sadašnjega 3. HT. Profesorica Siročić nagradu je dobila i za projekt „I Tekno Positiv“ koji je vodila od 2020. do 2023. godine, a sudjelovala su 23 sada već bivša učenika ETŠ-a.

Veliko je to priznanje našim profesoricama, učenicima, školi, te ujedno odgovornost i poticaj za daljnji predani rad. Čestitamo!