U utorak 24. listopada 2023. učenici 2.k i 2.kš u pratnji profesorice Mihaele Vuk posjetili su skladište tvrtke Promming d.o.o

Tvrtka Promming d.o.o. vodeći je proizvođač opreme za trgovine, skladišta i ostale poslovne prostore, a naše su komercijaliste upoznali s cjelokupnim proizvodnim procesom, od nabave sirovina do otpreme gotove robe.

Gđa Klobučarić učenike je  upoznala s poslovanjem tvrtke te im objasnila koja se skladišna dokumentacija popunjava prilikom preuzimanja i otpreme robe.

Nakon toga učenici su u skladu s pravilima zaštite na radu krenuli u obilazak skladišta repromaterijala, sirovina, polupoizvoda i gotove robe gdje su im djelatnici pokazali kako to sve izgleda u praksi. Neki od učenika imali su se prilike i sami okušati se u ulozi skladištara te isprobati neke od uređaja koje djelatnici svakodnevno koriste.

Učenici su bili oduševljeni automatizacijom cjelokupnog sustava skladištenja te suvremenom i modernom opremom koja se koristi. Ističu kako im terenska nastava uvelike pomaže u razumijevanju nastavnih sadržaja iz strukovnih premeta.

Djelatnicima Promminga zahvaljujemo na gostoprimstvu i vremenu koje su izdvojili, kao i na poklonima koji će nas podsjećati na ovo divno druženje.