U opuštenoj atmosferi i s mnogo pozitivne energije, učenici su u subotu posjetili bavarsku prijestolnicu München. Razgledali su glavni trg Marienplatz s gradskom vijećnicom, posjetili tržnicu s delicijama, Virtualienmarkt, najpoznatiju pivnicu Hofbräuhaus i najskuplju ulicu za kupnju u Njemačkoj – Maximilianstraße. Osvježenje su potražili Engleskome vrtu, jednom od najvećih parkova na svijetu, koji je omiljeno okupljalište surfera i svih generacija. Vratili su se u Ingolstadt prepuni dojmova.

Nedjelja je bila rezervirana za razgled Ingolstadta te neizostavan posjet Audi Forumu, gradskom simbolu. Dobro raspoloženi prošetali su povijesnom gradskom jezgrom te upoznali povijest grada u Gradskome muzeju Ingolstadta. Dan su proveli šećući šarenim gradskim ulicama na kojima su uživali u ovogodišnjem Bürgerfestu te se počastili ručkom u jednom od mnogobrojnih restorana. Potkraj prilično vrućeg dana osvježenje i zabavu potražili su na obali Dunava te tako napunili baterije za još jedan tjedan prakse i nove izazove.

Boravak i praksu u Ingolstadtu omogućila je akreditacija za strukovno obrazovanje i osposobljavanje. Koordinatorica je projekta 2022-1-HR-KA121-VET-00005-8039 Jasmina Zaborski, prof. mentor.

Servus aus Ingolstadt!