Oskari znanja već se devetnaestu godinu dodjeljuju najboljim učenicima u Republici Hrvatskoj, a ove je godine i naša škola imala  predstavnika među dobitnicima. Naš Noa Jambrović u utorak je u Zagrebu preuzeo svojeg Oskara znanja što ga je zaslužio osvojivši prvo mjesto na državnome Natjecanju iz talijanskoga jezika.
Uz preuzimanje nagrade, dobio je čast da na pozornici dvorane Globus na Zagrebačkom velesajmu predstavi sebe, svoje uspjehe i svoje planove za budućnost. Publika je tako imala priliku doznati da je Noa pročitao cijelu Danteovu Božanstvenu komediju na izvornome talijanskom jeziku, pothvat koji studenti talijanistike navode kao jedan od najizazovnijih tijekom studija. S obzirom na to da je taj zadatak svladao već u srednjoj školi, imamo mnogo razloga vjerovati da je osvojeni Oskar samo jedan u nizu mnogobrojnih uspjeha koji našega Nou čekaju na njegovu profesionalnom putu.
Ne možemo dovoljno istaknuti koliko smo ponosni što naša škola ima jednog takvog osobitog učenika koji se na mnogo vrijednih načina ističe, i to ne samo u školi nego i na državnoj razini.