Djevojke iz naše škole zauzele su u futsalu četvrto mjesto u državi. Kao županijske prvakinje sudjelovale su od 13. do 15. svibnja na Državnome prvenstvu u futsalu u Poreču.

Na natjecanju su sudjelovale 24 ekipe raspoređene u osam grupa, po tri ekipe u svakoj. Ždrijeb je naše djevojke smjestio u grupu G zajedno s djevojkama iz Gimnazije Vladimira Nazora iz Zadra i Srednje strukovne škole bana Josipa Jelačića iz Sinja. U objema utakmicama ostvarili smo pobjede, 3:0 protiv Zadranki i 4:0 protiv Sinjanki. Tim pobjedama plasirali smo se u četvrtfinale u kojem smo se susreli s djevojkama iz Gimnazije Petra Preradovića iz Virovitice i pobijedili rezultatom 3:1.
U polufinalu nas očekuje ekipa iz I. gimnazije iz Osijeka koje su bolje od naših djevojaka rezultatom 3:1. Slijedi utakmica za 3. mjesto protiv još jedne ekipe iz Osijeka, Ekonomske i upravne škole. I ovaj put uspješnije su Osječanke uvjerljivom pobjedom od 8:1. Time su naše djevojke zauzele 4. mjesto u Hrvatskoj.
Našu školu predstavljale su učenice Patricija Kukec, Nicole Murk, Ines Šimatić, Ana Kovač, Sara Brzohalski, Ema Čurin, Anja Galina, Lucija Kraljić, Helena Damjanović i Tara Tkalčec, a voditelj im je profesor Tihomir Blažeka.