U dvorani čakovečke Graditeljske škole 31. ožujka održano je finale županijskog natjecanja u futsalu za djevojke. U uzbudljivoj i izjednačenoj utakmici između Srednje škole Čakovec i naše škole slavile su djevojke iz Ekonomske i trgovačke škole rezultatom 2:0. Tom su se pobjedom naše učenice plasirale na Državno natjecanje u futsalu koje će biti u Poreču od 26. do 28. travnja ove godine.
3. travnja u istoj dvorani održalo se i finalno natjecanje u futsalu za mladiće. U prvom polufinalu učenici naše škole pobijedili su rezultatom 4:0 domaćine, učenike Graditeljske škole. U drugom polufinalu Srednja škola Čakovec i Tehnička škola odigrali su 1:1, i nakon lutrije šesteraca više sreće imali su učenici Srednje škole Čakovec. U utakmici za 3. mjesto Tehničku je školu pobijedila Graditeljska škola 7:4. U utakmici protiv Srednje škole Čakovec za prvo mjesto pobjedu od 4:3 odnijela je naša škola. Tom su se pobjedom i naši učenici plasirali na Državno natjecanje u futsalu.
Za našu školu nastupile su učenice: Ema Čurin, Helena Damjanović, Mia Florijanić, Anja Galina, Ana Goričanec, Lorena Lukman, Nicole Murk, Ema Škrobar, Simona Vlašić, Tara Tkalčec i Bianca Strbad. Mušku su ekipu činili učenici: Matej Bacinger, Lovro Carin, Dino Horvat, Jan Jančec, Filip Kirić, Luka Marton, Lovro Mađarić, Teo Novak, Vito Šegović i Rafael Vukina. Voditelj je i ženskoj i muškoj ekipi profesor Tihomir Blažeka.
Čestitamo!