U čakovečkoj Ekonomskoj i trgovačkoj školi prvoga je ožujka održan stručni skup Međužupanijskoga stručnog vijeća, obrazovni sektor Ekonomija, trgovina i poslovna administracija, podsektor Ekonomija, za nastavnike ekonomske skupine predmeta iz Srednje škole Zabok, Srednje škole Ivanec, Srednje škole Novi Marof, Srednje škole Ludbreg, Srednje škole Prelog te iz naše škole.

Stručni skup moderirao je voditelj MŽSV-a profesor ETŠ-a Josip Posavec. Mag.rehab.educ. Dinka Žulić u prvom je dijelu skupa govorila o primjeni suvremenih načina rada s učenicima s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama te o kompetencijama za podršku u procesu vrednovanja postignuća učenika s teškoćama. U drugom je dijelu doc. dr. sc. Ines Carović objasnila kako usavršavati svoje govorničke vještine, odabrati u govoru središnju misao i kako postati uvjerljiv govornik.
Međužupanijski skup bio je interaktivan, s razmjenom iskustva, znanja i informacija koje će nastavnici moći implementirati u nastavni proces. Velika hvala predavačicama Dinki Žulić i Ines Carović na znanju i vremenu koje su darovale svim sudionicima stručnoga skupa!