Od svoje Ekonomske i trgovačke škole oprostili su se ovogodišnji maturanti: prodavači, komercijalisti, ekonomisti, hotelijersko-turistički tehničari, upravni referenti i administratori. U Mirisnome vrtu ETŠ-a jutros su primili svoje završne svjedodžbe. Bio je to vrlo svečan i ganutljiv trenutak za sve te mlade ljude, ali i za njihove razrednike i profesore.

Uime Nastavničkoga vijeća i svih zaposlenika ETŠ-a od srca im je čestitala ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić istaknuvši da su im vrata njihove škole uvijek otvorena. Uime svih učenika od generacije maturanata 2022./2023. oprostila se učenica 3. UR Mišel Mustač te im poželjela sreću u plovidbi morem života: „U Čakovcu stoji škola ponosna, stoljetna, snažna, pobjedonosna! I sve nas povezuje!“ U dojmljivome glazbenome dijelu programa nastupili su profesor Josip Posavec, profesorica Iva Novak te učenik 3. UR Karlo Lesar.

Na svoje maturantske razrede osobito su ponosni razrednici: Tihomir Blažeka, Tatjana Frančić Mikulić, Ksenija Blagus, Lidija Hižman, Denis Jalušić, Saška Kraljić, Dunja Siročić, Tanja Skoliber. Dragi naši maturanti, sretno!