Kako bismo učenicima približili kreditni proces, na sat Bankarstva i osiguranja pozvali smo djelatnice OTP banke iz poslovnice u Čakovcu. Voditeljica poslovnice gospođa Nikolina Govedić pripremila je s djelatnicama simulaciju prodajnog razgovora između djelatnice i zamišljene klijentice banke koji su izvele na nastavnim satovima u 4.a i 4.b razredu.
Učenicima je bio prikazan kreditni proces vezan uz odobrenje Gotovinskog klik kredita na konkretnom primjeru. Djelatnice su učenicima pripremile dokumentaciju vezanu uz odobrenje kredita, odgovarale na pitanja i pokazale kako izgleda ispunjavanje zahtjeva za kredit.
Suradnja s OTP bankom u ovim razredima postoji još od prošle godine, kada su navedeni razredi posjetili njihovu poslovnicu i učili o bankarskom poslovanju iz prakse. S obzirom na to da se  sa sadržajima iz područja bankarstva približavamo kraju i polako prelazimo na poslove osiguranja, zahvaljujemo OTP banci na svim aktivnostima kojima su pripomogli u jačanju financijske pismenosti mladih.