Učenica Sara Baksa u izazovnoj disciplini Poslovanje recepcije hotela izborila je drugo mjesto. Njezina je mentorica profesorica Zita Lajtman, iznimno je ponosna na Sarin uspjeh. Lara Mavrin našla se na drugome mjestu u disciplini Turistička destinacija. Njezina mentorica, profesorica Anja Čvrk Jakopić vrlo je zadovoljna znanjem i vještinama svoje učenice koja je na ovom natjecanju zaista zasjala. Marija Purić i Enion Habjan natjecale su se u jakoj konkurenciji u disciplini Poduzetništvo i osvojile četvrto mjesto. Njihove mentorice Sara Novak Dobošić i Nina Smiljanić zadovoljne su i ponosne na svoje učenice. Paula Klobučarić u disciplini Prodajne vještine osvojila je peto mjesto, a njezina mentorica profesorica Sanja Koraj vrlo je zadovoljna postignutim rezultatom.

Ekonomsku i trgovačku škola Čakovec na WCS smotri u Zagrebu predstavljala je vježbenička tvrtka Soapex d.o.o. Učenice Elena Dodlek, Ana Vojković i Lana Filipović posjetiteljima su predstavljale svoju tvrtku koja se bavi prodajom zero waste tekućih sapuna. Njihova se mentorica profesorica Elena David pobrinula da sve bude na najvišoj razini.

Škola je i ove godine bila domaćin dviju disciplina – Poduzetništvo i Prodajne vještine, a pune ruke posla imali su članovi organizacijskog povjerenstva koje, na čelu s ravnateljicom Bosiljkom Kukolić Vinković, čine profesorice Nina Carević Novak, Nina Smiljanić Helena Jošt te profesori Denis Jalušić, Nikola Munđar, Goran Okun i Nebojša Buvač. Posjetitelji natjecanja tako su tri dana uživali u kutku „Isprobaj vještinu“ u svakoj disciplini i dobro se zabavili za što su se pobrinuli ovi vrijedni ljudi. Bravo za ETŠ!