S nemalim ponosom objavljujemo da je naša škola postala službeni nositelj oznake eTwinningove škole. Radosni smo što je kvalitetan i predani rad naših eTwinnera predvođenih voditeljicom Projektnoga tima mr. Dunjom Siročić, prof. i koordinatoricom za eTwinning Tanjom Skoliber, prof. prepoznat i nagrađen ovim velikim priznanjem.

eTwinning projekti u našoj školi provode se od 2012. godine i s projektom Christmas Journal upravo su nastavnice mr. Dunja Siročić i Tanja Skoliber, prof. probile eTwinnerski led u našoj školi, a ove nastavnice svoje projekte s učenicima provode i danas.

U eTwinning projektima međudržavne i europske suradnje marljivo i vrijedno radili su i učenici sa svojim nastavnicima Andrejom Antolić Petak, prof, Elenom David, prof., Nikolinom Drvenkar Fučko, prof., Tatjanom Frančić Mikulić, prof., Dijanom Fric, prof., Željkom Kadi, prof., Dubravkom Lisjak, prof., Ivom Novak, prof., Goranom Okunom, prof., Ivanom Oreški, prof., Valentinom Perčić Štefok, prof. i Jasminom Zaborski, prof.

Radujemo se novim izazovima i novim projektima.